Valikko Sulje

Palaute

Minulla oli välilevyongelmaa, minkä parantuminen onnistui Katin ja minun yhteistyönä. Kati diagnosoi vaivan kuunnellen tarkasti kokemuksia ja oireitani, helpotti kipeää selkää sen manipulaatiokäsittelyllä ja laati minulle kuntosaliohjelman, minkä kävimme yhdessä tarkasti läpi. Ymmärrän nyt, että lihaskunnon ylläpito oikeita liikkeitä käyttäen ja suoritustekniikat huomioiden on välttämätöntä ongelmien poissa pitämiseksi.
Yhteistyömme on jatkunut yli vuoden, sillä olen todennut, että haluan jatkaa kuntosaliharjoittelua minulle räätälöidyillä ohjelmilla. Minusta onkin tullut kranttu ohjelmien suhteen ja haluan, että vain Kati suunnittelee ne minulle selkäongelmani ja kuntotavoitteeni huomioiden.
Kati on fysioterapeuttina selkeäsanainen. Hän ei hämmennä asiakasta epäselvillä latinankielisillä termeillä ja oirekuvauksilla, vaan kertoo maallikolle, mistä on kyse ja miten ongelmaan puututaan. Katin ohjauksessa asiakas ymmärtää, mistä kuntoutumisessa on kyse: mikään laite tai käsittelyhoito ei paranna ongelmaa, vaan asiakkaalta vaaditaan motivaatiota ja omaehtoista harjoittelua.
Hän luo tapaamisiin lämpimän tunnelman ja hänen kanssaan on helppo asioida.
Olen löytänyt fysioterapeutin, jonka osaamiseen luotan kaikilta osin. Ajatuksissa on hyödyntää jossakin vaiheessa myös ravintovalmennusta, mikä on yksi Kati osaamisalueista.

Niina Nyyssölä