Valikko Sulje

palaute

Minulla on monia haasteita tuki ja liikuntaelin puolella. Tykkäsin liikkua ja käydä kuntosalilla, mutta minusta tuntui että saan liikkumisella vain enempi ongelmia kroppaani. Kävin eri asiantuntijoilla ja eri fysioterapeuteilla mutta en löytänyt riittävää apua ongelmiin.

Lopulta ohjauduin toisen fysioterapeutin suosituksesta Katille. Hän kävi todella tarkasti lausuntoni läpi. Hän kyseli mitä oireita, ja mihin se vaikuttaa, miten oire käyttäytyy. Kati kyseli ja kuunteli joka kerta tarkasti mitä haasteita kropassa on ja kävimme tarkkaan läpi asennon ja ylipäätään kehon hallintaa, muun muassa lavan hallintaa, kävelytekniikkaa, polven ja nilkan asentoa, kaikkea minkä ehkä luulisi olevan itsestään selvää.

Kati on kärsivällinen ja tsemppaava, rautainen ammattilainen joka kuuntelee asiakasta ja tekee työtään suurella sydämellä. Opin häneltä asennonhallintaa ja lavan hallintaa ja sain erinomaiset opit ja vinkit salille! Kati osasi käsitellä erilaisin tekniikoin rankaa, joilla sain helpotusta vaivoihin tai jäykkyyteeni.

Itsellä välimatka n. 400 km loi omat haasteensa mutta kun terveydestä on kyse, jokainen kilometri oli ajamisen arvoinen. Itse työskentelen sairaanhoitajana ja omien haasteideni myötä osaan vinkata niin ystäville kuin asiakkaille Katin palveluista. Jos muualta ei ole apua löytänyt, suosittelen kokeilemaan vielä Katia. Pari ystävääni, joilla on ollut kuntosalitaustaa, ja ongelmia rangan tai olkapään kanssa, ovat hakeneet suosituksestani apua Katilta. Häneltä löytyvät neuvot asennonhallintaan ja vaikkei koskaan kuvittelisi osaavansa tehdä jotain liikettä salilla, Katin kanssa se suurella todennäköisyydellä onnistuu😄.

Janika Maunula