Valikko Sulje

palaute

Hakeuduin manipulatiiviseen (Maitland suuntauksen) fysioterapiaan hankalien niska-hartiaseudun kipujen ja kireyksien vuoksi, mitkä provosoivat toistuvasti migreenikohtauksia. Olen aiemmin kokeillut hierontaa, omt-fysioterapiaa, tavanomaista fysioterapiaa ja lisäksi olen saanut krooniseen migreeniin Botox-hoitoja. Katia suositteli toinen fysioterapeutti, kun ohjattu kuntosaliharjoittelu alkoi rajoittua useiden liikkeiden osalta hallituista suoritustekniikoista huolimatta. Niskan alueen mobilisaatiohoidot ovat Botoxien kanssa merkittävästi vähentäneet migreenikohtausten tiheyttä ja voimakkuutta. Lisäksi olemme Katin kanssa käyneet kuntosalilla läpi harjoittelutekniikoita, jotta niska-hartiaseudun alueelle ei tulisi vääränlaista kuormitusta.
Kun tulin raskaaksi Kati teki ja ohjasi minulle kuntosaliharjoitteita, joita pysyin tekemään raskaana ollessani. Ne tukivat sen hetkistä kuntoani, ja auttoivat pysymään mahdollisimman hyvässä kunnossa synnytystä ja sen jälkeistä aikaa silmällä pitäen.
Maaliskuun puolivälissä 2018 liukastuin ja sain nilkkamurtuman. Jalkani oli kipsiortoosissa reilu 4 viikkoa, minkä jälkeen tarvitsin fysioterapiaa nilkan heikentyneen liikkuvuuden ja kävelyharjoittelun vuoksi. Aiempien hyvien kokemuksieni vuoksi hakeuduin jälleen Katin vastaanotolle. Kati opasti oikeanlaista kävelytekniikkaa, kuntoutusharjoitteita ja mobilisoi nilkkaa.

Elina Gröndahl